Τηλέφωνο Επικοινωνίας (+30) 2341306400

Amila Μηχάνημα Εκτάσεων Ποδιών AX1030

Amila Μηχάνημα Εκτάσεων Ποδιών AX1030

Κωδικός προϊόντος: 93703
539,90 €

Χρώμα

Το μηχάνημα εκτάσεων ποδιών από την AMILA ανήκει στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών μηχανημάτων. Ιδανικό για μικρά στούντιο και χώρους Personal Training. Ανήκει στην οικογένεια των plated loaded μηχανημάτων, δηλαδή δεν περιλαμβάνει πλάκες βαρών, αλλά ο χρήστης φορτώνει τις υποδοχές με δίσκους διαμέτρου Ø28 ή Ø50mm.

Ρύθμιση Θέσης
Το μηχάνημα AMILA AX1030 διαθέτει εύκολα ρυθμιζόμενα υπερμεγέθη μαξιλάρια τόσο όσον αφορά το ύψος των μαξιλαριών των γονάτων, όσο και της κλίσης των μαξιλαριών εκτάσεων. Για το λόγο αυτό το μηχάνημα είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ασκούμενων.

Plated Loaded
«Φορτώστε» το μηχάνημα με το βάρος που επιθυμείτε, έως 200 κιλά. Το AX1030 μπορεί να δεχθεί δίσκους Ø28 και Ø50mm χρησιμοποιώντας τον ειδικό προσαρμογέα που περιλαμβάνεται. Το μήκος της υποδοχής δίσκων είναι 22 εκατοστών.

Ποιότητα Κατασκευής
Το μηχάνημα εκτάσεων ποδιών είναι κατασκευασμένο από σίδερο πάχους 2 χιλιοστών προσφέροντας μια ιδιαίτερα υψηλή αντοχή. Τα μαξιλάρια πάχους 6 εκατοστών προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, ενώ οι χειρολαβές με μαλακή επένδυση βοηθούν στο grip και τη συγκέντρωση στην ορθή εκτέλεση της άσκησης.

Πάχος Σωλήνα (mm) :70x50x2/60x2
Διαστάσεις Οργάνου (cm) :160x127x128
Σειρά :AX
Εκτάσεις Ποδιών :Ναι
Ρύθμιση Καθίσματος :Ναι
Μαξιλάρια (cm) :6
Βάρος Οργάνου (Kg) ;50
• Ρυθμιζόμενα υπερμεγέθη μαξιλάρια
• Ρυθμιζόμενα και αφαιρούμενα μαξιλάρια συγκράτησης των ποδιών για μέγιστη άνεση
• Με μια απλή ρύθμιση με πείρο, αλλάζετε τη χρήση του μηχανήματος από Εκτάσεις σε Κάμψεις
• Πλήρως ρυθμιζόμενο εύρος κίνησης, σας επιτρέπει πολλαπλές θέσεις έναρξης της άσκησης
• Περιλαμβάνει κλείδωμα που σας επιτρέπει να κλειδώσετε ακίνητα τα πόδια για να εκτελέσετε ασκήσεις κοιλιακών
• Δέχεται δίσκους Ø50mm και Ø28mm

Αποστολή:
Η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες πανελλαδικά και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 50€. Διαφορετικά, για παραγγελίες δηλαδή κάτω των 50€, υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ως πρώτη εργάσιμη ημέρα λαμβάνεται η επόμενη. Δείτε περισσότερα.

Επιστροφή:
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς κάποια επιβάρυνση και να σας επιστραφεί το ποσό της κάθε αγοράς. Στην περίπτωση αλλαγής λόγω διαφοράς στο μέγεθος ή μη αρεσκείας, υπάρχει χρέωση 4€ κατά την αποστολή της νέας σας παραγγελίας. Σημαντικό: Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε εσώρουχα, μαγιό (κάτω μέρος) & κάλτσες. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία αλλαγής αλλά και για το ποια προϊόντα εξαιρούνται των αλλαγών, εδώ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Μόνο οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτική

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Για να βαθμολογήσετε και να γράψετε κριτική για το προϊόν είναι απαραίτητο να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή