Τηλέφωνο Επικοινωνίας (+30) 2341306400

Επιστροφές & Αλλαγές 

 

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχετε αγοράσει χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. 

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον και μόνο:

1. το προϊόν δεν έχει φορεθεί/χρησιμοποιηθεί, πέρα από τη δοκιμή.

2. το καρτελάκι (εφόσον υπάρχει) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και η ετικέτα του προϊόντος δεν έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα, όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια και την απόδειξη αγοράς.

4. το προϊόν συνοδεύεται από το έντυπο «Δελτίο Επιστροφής», το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό του δέματος (μαζί με την απόδειξη αγοράς) και σας ενημερώνει πλήρως για τη διαδικασία επιστροφής. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο το δελτίο επιστροφής δε βρίσκεται μέσα στο δέμα σας, μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.

5. το προϊόν συνοδεύεται από το δώρο (εάν υπάρχει).

6. τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που σας είχε σταλλεί η παραγγελία σας (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS Courier), με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

7. κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 4€, ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές.

8. αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε σημειώνετε στο Δελτίο Επιστροφής (εμπεριέχεται σε κάθε δέμα) τα παρακάτω: 1. τον αριθμό του λογαριασμού σας (IBAN) 2. την τράπεζα 3. το όνομα του δικαιούχου 4. τον αριθμό της παραγγελίας σας. Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω στις κεντρικές μας αποθήκες. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών πληρωμών, το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα σας σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδικασία. Για κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, εκτός των ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής 4€ (αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής).

9. μαγιό (κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής .

10. επιστροφή προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται εκ νέου δωρεάν (δεν υπάρχει χρέωση 4€). Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο παραλήπτης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2341306400. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από αρμόδιους υπαλλήλους μας.

11. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν γίνεται αποδεκτή!


Σας ενημερώνουμε ότι το Step Sport δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο i[email protected].

Οι παραπάνω όροι αφορούν αγορές που έγιναν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τα φυσικά καταστήματα Step Sport.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε για ενημέρωση από Τμήμα Εξυπηρέτησης στο 2341306400, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 08:30-16:30.