Τηλέφωνο Επικοινωνίας (+30) 2341306400

Stiga Ρακέτα Ping-Pong COLOR ADVANCE

Step Sport - The best shoes around

Stiga Ρακέτα Ping-Pong COLOR ADVANCE

Κωδικός προϊόντος: 1598-01-NEON GREEN
29,75 € 35,00 €

Χρώμα

Δώστε χρώμα και επιθετικότητα στο παιχνίδι σας, με τη ρακέτα Pure Color Advance από τη σειρά 3 Stars της Stiga. Για υψηλό επίπεδο παιχνιδιού και παιχνίδι με συναίσθημα!
Απόδοση

 
  • Ταχύτητα: 75
  • Φάλτσο: 65
  • Κοντρόλ: 65


Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Σουηδική εταιρεία STIGA οδηγεί την αγορά του εξοπλισμού επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, τηρώντας υψηλά επίπεδα ποιότητας και επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, πρωταγωνιστεί, καλύπτοντας τις ανάγκες των κορυφαίων παικτών του αθλήματος.
 

Αποστολή:
Η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες πανελλαδικά και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 50€. Διαφορετικά, για παραγγελίες δηλαδή κάτω των 50€, υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ως πρώτη εργάσιμη ημέρα λαμβάνεται η επόμενη. Δείτε περισσότερα.

Επιστροφή:
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς κάποια επιβάρυνση και να σας επιστραφεί το ποσό της κάθε αγοράς. Στην περίπτωση αλλαγής λόγω διαφοράς στο μέγεθος ή μη αρεσκείας, υπάρχει χρέωση 4€ κατά την αποστολή της νέας σας παραγγελίας. Σημαντικό: Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε εσώρουχα, μαγιό (κάτω μέρος) & κάλτσες. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία αλλαγής αλλά και για το ποια προϊόντα εξαιρούνται των αλλαγών, εδώ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Μόνο οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτική

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Για να βαθμολογήσετε και να γράψετε κριτική για το προϊόν είναι απαραίτητο να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή