Τηλέφωνο Επικοινωνίας (+30) 2341306400

Stiga Ρακέτα Ping-Pong Hearty

Step Sport - The best shoes around

Stiga Ρακέτα Ping-Pong Hearty

Κωδικός προϊόντος: 1210-1417-37-RED
11,90 € 14,00 €

Χρώμα

Η ρακέτα Hearty Hobby από τη Stiga απευθύνεται σε ερασιτέχνες παίκτες που αναζητούν εξαιρετικό control για πολλές ώρες διασκέδασης

Ταχύτητα: 35/100
Φάλτσο: 29/100
Κοντρόλ: 100/100

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Σουηδική εταιρεία STIGA οδηγεί την αγορά του εξοπλισμού επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, τηρώντας υψηλά επίπεδα ποιότητας και επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, πρωταγωνιστεί, καλύπτοντας τις ανάγκες των κορυφαίων παικτών του αθλήματος.

Αποστολή:
Η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες πανελλαδικά και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 50€. Διαφορετικά, για παραγγελίες δηλαδή κάτω των 50€, υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ως πρώτη εργάσιμη ημέρα λαμβάνεται η επόμενη. Δείτε περισσότερα.

Επιστροφή:
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς κάποια επιβάρυνση και να σας επιστραφεί το ποσό της κάθε αγοράς. Στην περίπτωση αλλαγής λόγω διαφοράς στο μέγεθος ή μη αρεσκείας, υπάρχει χρέωση 4€ κατά την αποστολή της νέας σας παραγγελίας. Σημαντικό: Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε εσώρουχα, μαγιό (κάτω μέρος) & κάλτσες. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία αλλαγής αλλά και για το ποια προϊόντα εξαιρούνται των αλλαγών, εδώ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Μόνο οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτική

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Για να βαθμολογήσετε και να γράψετε κριτική για το προϊόν είναι απαραίτητο να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή