Επιστροφές & Αλλαγές

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε χωρίς χρέωση επιστροφής και χωρίς υποχρέωση ενημέρωσης του λόγου (αν δεν πρόκειται για αλλαγές σε μεγέθη) για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.


Σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον:

1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί/χρησιμοποιηθει πέρα από τη δοκιμή.

2. Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

3. Όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράς θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος της αποστολής/παραγγελίας.

4. Εξωτερικά του δέματος θα βρείτε (μαζί με την απόδειξη αγοράς) έντυπο δελτίο επιστροφής το οποίο σας ενημερώνει για την διαδικασία επιστροφής.

5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.

6. Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω των συνεργαζόμενων couriers: Γενική Ταχυδρομική Courier ή SPEEDEX Courier.

(Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα)

7. Κατά την αποστολή των προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 4 ευρώ (ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές).

8. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σημειώνετε τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) και την τράπεζα μαζί με το όνομα του δικαιούχου και τον αριθμό της αρχικής σας παραγγελίας στο έντυπο επιστροφής και σε 15 ημερολογιακές ημέρες το ποσό επιστρέφει στον λογαριασμό σας, σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής σας ενημερώνουμε ότι τα 3 ευρώ (μεταφορικά) δεν κατατίθενται.

9. Μαγιό (κάτω μέρος) και εσώρουχα δεν επιστρέφονται.

10. Επιστροφή προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται δωρεάν. Σας ενημερώνουμε ότι ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους.Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο παραλήπτης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2341-306400 ή μέσω email στο info@stepsport.gr. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, η Step Sport επιφυλάσσεται ρητώς για την πρότερη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού από αρμόδιους υπαλλήλους της. 

11. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά την μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή χαρτοταινία/αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί δεν θα γίνεται δεκτή.

Σας ενημερώνουμε ότι η Step Sport δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@stepsport.gr

Οι παραπάνω όροι αφορούν αγορές που έγιναν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.stepsport.gr) και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τα φυσικά καταστήματα Step Sport.

Για επιπλέον πληροφορίες/απορίες μπορείτε να μας καλείτε στο παρακάτω τηλέφωνο τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου 2341-306400 (Δευτέρα έως και Σάββατο 08:30-16:30)