Αποστολές & Παραδόσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος έχουν επιβάρυνση εξόδων αποστολής ή μεταφορικών 3€ όταν η παραγγελία δεν ξεπερνά τα 70,00 ευρώ, αποστολές άνω των 70,00 ευρώ δεν έχουν καμία επιπλέον χρέωση. Οι εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική Courier και η SPEEDEX Courier. Στην περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής ή SPEEDEX, θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 24-72 ωρών(1-3 εργάσιμων ημερών). Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως περιορισμένο απόθεμα) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή ή αποστολής της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 15 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση(λόγω δυσπρόσιτης περιοχής).

Έχετε υπόψη τα παρακάτω:

*Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.
*Σε περίπτωση που η εταιρεία courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί της και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
*Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 7.00 μ.μ. (σε ορισμένες περιπτώσεις εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και το ωράριο λειτουργίας της courier)
*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, σημειώστε το στις παρατηρήσεις/σχόλια της παραγγελίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2341-306400 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-17:00).

Αδυναμία καταχώρησης παραγγελίας

Σε ορισμένες περιπτώσεις η παραγγελία ενδέχεται να μην καταχωρηθεί, αυτές οι περιπτώσεις ίσως είναι:

Α) Ταυτόχρονη καταχώρηση παραγγελιών σε συγκεκριμένο προϊόν με αποτέλεσμα τα αποθέματα να μην επαρκούν για την κάλυψη όλων των παραγγελιών.

Β) Η ενημέρωση της σελίδας γίνεται τακτικά ωστόσο ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί ή να βρίσκεται σε διαδικασία ενημέρωσης κατά την καταχώρηση παραγγελίας σε προϊόν που είναι δεσμευμένο ήδη.

Γ) Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας,email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για κωδικούς σε έλλειψη (sold out) υπάλληλος από το τμήμα υποστήριξης της Step Sport θα σας καλέσει για ενημέρωση την ίδια ημέρα της καταχώρησης της παραγγελίας ή την επόμενη πρωινές ώρες.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, δηλαδή σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί.

Και πάλι υπάλληλος της Step Sport θα σας ενημερώσει άμεσα και θα σας προτείνει εναλλακτικά προϊόντα ή θα σας ενημερώσει για τυχόν επιστροφή χρημάτων (σε περίπτωση καταχώρησης παραγγελίας μέσω κάρτας πιστωτικής/χρεωστικής/prepaid.

Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας,email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει εξόφθαλμη βλάβη/ζημία με υπαιτιότητα της Step Sport ή για προϊόντα που πουλήθηκαν και έτυχαν κακής και ελαττωματικής ποιότητας από την ίδια την εταιρεία, επίσης από λάθος στην τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελίας ή ακόμα και στην τιμολόγηση/αποστολή κ.α τότε η Step Sport αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης/επιστροφής είτε για αλλαγή του προϊόντος είτε για επιστροφή ολόκληρου του ποσού αγοράς.