Αποστολές & Παραδόσεις


            
          Το «Stepsport» αποστέλλει τα προϊόντα με την SPEEDEX ταχυμεταφορική ή με την ACS ταχυμεταφορική, με χρονικό όριο παράδοσης από 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία παραγγελίας σας.

         Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας είναι ΔΩΡΕΑΝ

         Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε απο τα 11 φυσικά καταστήματα της εταιρείας μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.(Πληροφορίες για τα καταστήματα εδώ)
 
         Η κυριότητα του προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση. Ενδεχομένως να χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες για την επικύρωση της παραγγελίας σας, συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας ενημερώνουμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας ενεργή και κατοχυρωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε οποιαδήποτε στιγμή.
        
          Το «Stepsport» δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνo των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα. Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά η «Stepsport»  πραγματοποιεί έλεγχο προς τον μεταφορέα, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα. Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει το τίμημα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σας επιστρέφετε το τίμημα εντός το αργότερο 10 ημερών από την παρέλευση της άνω προθεσμίας. Ο τρόπος επιστροφής του τιμήματος θα καθορισθεί με προσωπική επικοινωνία με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς, αφού πρωτίστως πραγματοποιηθεί η αναγκαία έγγραφη ταυτοποίηση των στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, η κατά τα ανωτέρω ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να θεμελιώσει οποιαδήποτε ευθύνη της «Stepsport» .