ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος έχουν επιβάρυνση εξόδων αποστολής ή μεταφορικών 3€ όταν η παραγγελία δεν ξεπερνά τα 70,00 ευρώ, αποστολές άνω των 70,00 ευρώ δεν έχουν καμία επιπλέον χρέωση. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier είναι η Γενική Ταχυδρομική Courier και η SPEEDEX Courier. Στην περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής ή SPEEDEX,θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο και πάλι με δωρεάν έξοδα αποστολής.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή ή αποστολής της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 15 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση(λόγω δυσπρόσιτης περιοχής).

Έχετε υπόψη τα παρακάτω:
* Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.
* Σε περίπτωση που απουσιάζετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας η εταιρεία courier θα αφήσει σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί της και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
* Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και τις 7.00 μ.μ. (σε ορισμένες περιπτώσεις εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και το ωράριο λειτουργίας της courier)
* Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα courier, σημειώστε το στις παρατηρήσεις/σχόλια της παραγγελίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2341-306400 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-17:00).